(067) 91 000 28
Заказать звонок
  • Натяжные потолки
    в Белой Церкви
    • 1000 фото и видео в соц.сетях подтверждают наш 10 летний опыт и доверие к нам
    • Без запаха, без швов, не теряют цвет, не требуют ухода
    Оставьте заявку для бесплатной консультации
      
    Отправить
     

Какие бывают плёнки для натяжных потолков

Коротко про натяжні стелі. В Україну везуть:

1. Китайську плівку економ сегменту - (Лонгвей, Хайліде, Ботай, Індіго...)

2. Китайську якіску плівку заводу MSD (МСД). Вона коштує на 10–15 грн/м² дорожче чим економ Китай (вона плотніша, без запаху, не містить шкідливих пластифікаторів ДОФ)

3. Що до європейських плівок, то в Україні остались лише залишки оригінальних плівок виготовлених в Європі (вони в нас є також), але їх недолік, що вони вузькі і навіть для невеличкої кімнати їх потрібно зпаювати між собою до необхідної ширини, але ж всі хотять стелі без швів і щоб не дорого (тому вони не мають попиту і їх вже не завозять)

4. Є ще європейські плівки шириною 3,25 м., але їх виготовляють не в Європі, а на відомому китайському заводі MSD, ця плівка дорога і її в Україну не завозять; в неї немає маркування, а без маркування можуть нарозповідати і поставити, що завгодно (сертифікати не є гарантом оригінальності !)

5. Якщо вам пропонують бельгійські стелі то хай покажуть на полотні маркування PolyPlast (ніхто не покаже), колись ця плівка була і виготовлялася також в Китаї, а по документам проводилась як бельгійська.

!! Якщо бажаєте якісні натяжні стелі то обирайте оригінальну плівку заводу MSD класу "Premium" яка має маркування вздовж усього полотна (сьогодні це лідер на ринку натяжних стель); де хто видає цю плівку за німецьку і бельгійську - бо  люди люблять приставку євро).

"Економ Китай" продають дешевше на 10–15 грн/м², але це вже інша плівка (її ми не закуповуємо і не пропонуємо).

 
 
Быстрый заказ:
+380



Вход на сайт:

запомнить меня
Восстановление пароля:
Инструкции по восстановлению пароля
будет отправлена на почту указанную
при регистрации на сайте.
Регистрация: